1. Home
  2. Vesti
  3. Kafa za naše heroje na OMV Srbija benzinskim stanicama
Kafa za naše heroje na OMV Srbija benzinskim stanicama
3

Kafa za naše heroje na OMV Srbija benzinskim stanicama

695
3
Podelite sa prijateljima:

OMV Srbija je pokrenula kampanju da se svim zdravstvenim radnicima koji posete benzinske stanice OMV omogući da dobiju besplatnu VIVA kafu po njihovom izboru.

U današnje vreme kada se ceo svet bori sa posledicama koje je izazvala pandemija korona virusa i kada se život većine stanovnika naše planete okrenuo u potpuno neočekivanom pravcu, današnji moderni heroji su uvek tu i brinu se o našoj dobrobiti u ovoj borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Zato je, u znak podrške, u celoj mreži OMV stanica u Srbiji tokom trajanja vanrednog stanja svim zdravstvenim radnicima omogućen barem kratak predah uz omiljeni topli napitak.

S obzirom da zbog mera koje su na snazi VIVA restorani ne rade, kafe su dostupne u varijanti za poneti.

Zbog podrške svim nadležnim službama, dvanaest stanica u OMV mreži ima celodnevno dežurstvo, dok je radno vreme ostalih od 07 do 16 h radnim danima, subotom od 07 do 12 h a nedeljom su zatvorene.

Više informacija o vanrednom radnom vremenu stanica i poštovanju mera tokom vanrednog stanja može da se pogleda na OMV Srbija internet sajtu: https://www.omv.co.rs/sr-rs/ovde-smo-zbog-vas

Izvor: OMV

(695)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TNT

Zvezdane, gde nestade tvoj iskreni i tačni komentar?

Zvezdan Božinović

Otišao u legendu, ali jasno je sve tu 🙂

Sebastian L.

Inace, kad smo kod benzinskih pumpi i cena goriva, mozda je nekome zanimljiva informacija da je danas cena goriva na OMV pumpama u Budimpesti 290 odnosno 325 forinti po litru za Premium95 i eurodiesel respektivno – to je prevedeno u evre 0.80 i 0.90 … Ne pamti se kad je bila toliko niska cena goriva u Madjarskoj. A i njihova vlada voli kao i nasa da natovari akcizama i porezima sve te „luksuzne“ proizvode – za poredjenje, stopa PDV-a u Madjarskoj je 27% … Pa vidite koja je trenutna trzisna cena litra preradjenog benzina … A koja je na nasim… Pročitaj više »