1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Pikap BMW Serije 5 E39 na prodaju
Pikap BMW Serije 5 E39 na prodaju

Pikap BMW Serije 5 E39 na prodaju

471
0
Podelite sa prijateljima:

Ma koliko zvučalo kao jeres, ali jedan primerak Serije 5 iz E39 generacije jeste konvertovan u pikap. Ako bismo to i prihvatili kao nešto normalno, onda svakako nije u skladu s očekivanjima to što je konkretan BMW registrovan u skladu s propisima i kao takav, legalan za upotrebu u javnom saobraćaju.

Kome drugom bi ovako nešto palo na pamet do našoj braći Rusima!?

Spreda posmatrano, nema nekih razlika u odnosu na ono što se moglo videti dok je (bivša) limuzina bila u originalnom stanju. BMW Serije 5 nosi 530d oznaku još od 1999. godine kada je sišao s proizvodnih traka. Pod haubom je ostala identična pogonska jedinica koja je instalirana još u fabrici, odnosno tamo je smešten trolitarski redni šestocilindarski dizel motor koji razvija 184 konjskih snaga. Konjicu do asfalta sprovodi automatska transmisija.

Međutim, automobil iz profila izgleda fantastično. Zadnjeg para vrata nema, a odstranjena je i klupa u drugom redu sedišta, baš kao i fabrički prtljažnik, dok je na njihovom mestu sada teretni prostor kako i priliči jednom pikapu.

Vlasnik vozila je zadržao identično međuosovinsko rastojanje, ali zato u oglasu navodi da su zamenjeni turbo kompresor, dizne, ali i da je temeljno obnovljena zvučna izolacija.

Ako se neko i zainteresovao za eventualan pazar, očekujemo da dođe do naglog splašnjavanja entuzijazma, jer je vlasnik istakao cenu od 2,5 miliona ruskih rubalja, što u „našem novcu“ iznosi negde oko 30 hiljada evra (za automobil koji je ušao u treću deceniju eksploatacije).

AutoRepublika

(471)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments