1. Home
  2. Vesti
  3. Pretpremijerne fotografije trozapreminskog „kosookog“ Audija A3
Pretpremijerne fotografije trozapreminskog „kosookog“ Audija A3
0

Pretpremijerne fotografije trozapreminskog „kosookog“ Audija A3

402
0
Podelite sa prijateljima:

Luksuzni kompaktni sedan Audi A3 će uskoro biti obnovljen, a da se čas premijere noviteta baš približio, indikuje i par fotografija koje su osvanule na globalnoj mreži. Pred nama je, skoro potpuno lišena kamuflažnih traka, još jedna verzija ingolštatskog sedana sa produženim međuosovinskim razmakom, nakon jučerašnjeg predstavljanja modela A4L.

Kao što to nije veći brat, tako ni A3L sedan neće biti predmet izvoza iz Kine, ali je svejedno odličan indikator onoga što u ovoj kategoriji možemo očekivati od Audija na evropskom tržištu. Premijera „naše“ verzije Audija A3 u trozapreminskom izdanju, uslediće veoma brzo, potvrdio je i sam konstruktor.

Konkretan segment se trenutno nalazi u ekspanziji popularnosti među kupcima na Starom kontinentu. Prvi je busiju na tržištu zauzeo Mercedes sa svojim pulenom CLA, koji i nije zablistao na testu izbegavanja prepreke, da bi se spram njega kasnije postavio Audi A3 sedan. Poslednji je na bojno polje stigao model čijoj smo evropskoj premijeri, koja je upriličena u okolini Lisabona, prisustvovali i sami. Radi se o modelu BMW Serije 2 Gran Coupe.

Paleta kompaktnih Audija A3 u sedan izdanju će biti utemeljena na onome što nudi blizanački hedžbek, uključujući i vrući S3, ali i vreli RS3. Prototip primerci ovih verzija su već zapaženi tokom zimskih testiranja na severu Evrope.

Ovde prikazana verzija namenjena kineskom tržištu, koje valjda pod ustiskom višedecenijskog siromaštva, i dan danas preferira gabaritnije limuzine, posedovaće 80 do 100 milimetara duže međuosovinsko rastojanje u odnosu na evropske varijante.

Proizvođač je ubeđen da će A3 sedan beležiti dramatično lošije prodajne rezultate od brata blizanca s petoro vrata, koji je ekstremno popularan koncept na Starom kontinentu. Kako će novajlija proći, ovaj put čini se u potpuno ravnopravnoj (FWD) konkurenciji s pomenutim rivalima iz Štutgarta i Minhena, ostaje da se vidi.

AutoRepublika

(402)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments