1. Home
  2. Vesti
  3. Zvezda Bajerna pokušala da kabriolet pretvori u šinsko vozilo
Zvezda Bajerna pokušala da kabriolet pretvori u šinsko vozilo
1

Zvezda Bajerna pokušala da kabriolet pretvori u šinsko vozilo

977
1
Podelite sa prijateljima:

Slavni fudbaler koji nastupa za nemačku reprezentaciju, Džerom Boateng je tokom prethodne nedelje napustio karantin mimo znanja svog kluba, kako bi obišao četvorogodišnjeg sina koji mu se požalio na prehladu, pritom se „slupavši“ na autoputu A9 koji vodi kroz Bavarsku. Iako mi iskazujemo puno razumevanje za očinski instinkt zvezde Bajerna, manju dozu empatije su pokazali čelnici čuvenog fudbalskog kluba kaznivši fudbalera. 

Iz nama nepoznatog razloga, ali verovatno zbog sulude brzine kretanja, dijamantno beli kabriolet Mercedes-AMG S 63 koji poseduje Boateng je jednostavno otklizao s puta i nasadio se na zaštitnu ogradu. Srećom, povređenih nije bilo, ali je procenjena materijalna šteta na iznos od oko 25.000 evra.

Kad te hoće, baš te hoće! Kao da stres povodom prehlade sina nije bio dovoljan, pa ni kazna koju su mu izrekli u klubu, ispostavlja se da ni osiguravajuća kuća neće naknaditi štetu, imajući u vidu da je švapski lepotan bio obuven u letnje pneumatike u saobraćajnim uslovima koje su karakterisale poledica na putu i temperatura vazduha oko tačke mržnjenja.

O svemu je preko društvene mreže Twitter izvestila i lokalna TV stanica.

“Moj sin se osećao loše. Znam da sam zgrešio, nisam obavestio klupske strukture, ali sve o čemu sam u tom trenutku mogao da razmišljam, bio je moj klinac. Kada vas četvorogodišnjak zove i kaže da mu je loše, nema tu puno promisli, sedaš u kola i trčiš kući, bez obzira u koje doba vas je dete pozvalo!”, rekao je naturalizovani Nemac koji ima 31 godinu.

“Prihvatam svoju kaznu, ali voleo bih baš da vidim tog oca koji bi se drukčije poneo. Ako je moj postupak kažnjiv, onda ću snositi posledice, nije problem. Ipak, veoma tužno je sve ovo!” razočaran je Boateng reakcijom kluba.

AutoRepublika

(977)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bok!

Ne svezano uz nesreću, takve dotepence odmah deportirati iz Europe.