1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla beleži veliko interesovanje za Cybertruck
Tesla beleži veliko interesovanje za Cybertruck
0

Tesla beleži veliko interesovanje za Cybertruck

223
0
Podelite sa prijateljima:

Američki proizvođač električnih automobila ponudiće uskoro na tržištu svoj pikap kontroverznog izgleda. Uprkos nesvakidašnjem stilu i malom skandalu koji je propratio prezentaciju vozila, Tesla ostvaruje sve veći broj prednarudžbina. 

Potrebno je razjasniti da prednarudžbina samo pokazuje interesovanje za eventualno naručivanje vozila i zahteva depozit od svega 100 američkih dolara. Prema podacima koji su se našli na internetu preko Cybertruck Owners Club, Tesla navodno ima više od 622.000 prednarudžbina.

To znači da Cybertruck beleži ogromno interesovanje potencijalnih kupaca, jer primera radi, Model 3 je za šest meseci otkako je predstavljen došao do 519.000 predporudžbina.

Na osnovu podataka koji su se pojavili na internetu, može se videti da je najviše zainteresovanih za varijantu sa dva elektromotora (49,73%), potom slede oni koji žele verziju sa tri motora (42,44%), dok ostatak otpada na one koji bi bili zadovoljni i sa jednim elektromotorom.

Što se tiče raspoređenosti zainteresovanih po zemljama, prednjače naravno SAD sa 396.300 prednarudžbina. Sledeća je na listi je Kanada sa 53.924, potom Australija sa 16.883 „zagrejana“ potencijalna kupca. U Evropi za Cybertruck se najviše interesuju u Velikoj Britaniji (7.133), ali je interesantno da je u Top 10 zemalja sa najvećim broj prednarudžbina i Island čiji su građani poslali 2.283 zahteva.

Inače, Ilon Mask je krajem februara ove godine potvrdio da će serijski Cybertruck proći kroz određene izmene u vizuelnom smislu, te da neće izgledati potpuno isto kao model koji smo videli na zvaničnoj prezentaciji.

AutoRepublika 

(223)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments