1. Home
  2. Vesti
  3. Loši zazori na Porsche Taycanu?
Loši zazori na Porsche Taycanu?
1

Loši zazori na Porsche Taycanu?

427
1
Podelite sa prijateljima:

Jedan „tviteraš“ smatra da je Porsche promašio zazore na Taycanu Čak je priložio fotografije kao dokaz.

„Hejteri“ Tesle često govore kako američki proizvođač ne može korektno da proizvede automobil. Oni smatraju da kalifornijski elektromobili imaju problem s curenjem, kao i nekorektne zazore, koji su dokaz loše izrade. Povrh svega, oni tvrde da etablirani proizvođači nikada sebi ne bi dozvolili tako nešto. Navodno, Aleks Fogt je dokazao da i Porsche Taycan ima sličan problem, čak drastičniji.

Ovaj „tviteraš“ je fotografisao Taycan u Ajnštajnštrase u Minhenu, 14. Marta 2020. Pogledajte njegov prvobitni „tvit“ s prvim fotografijama.

Ubrzo nakon što je objavio post, Fogt je pokušao da spreči ljude da kažu da nije u pravu jer zadnja desna vrata „očigledno nisu u potpunosti zatvorena“.

On je pokušao da demonstrira da su vrata zatvorena, s obzirom na to da su zaključana. Većina modernih automobila ne dozvoljava zaključavanje ukoliko vrata nisu zatvorena kako treba.

Staklo je očigledno u liniji s fiksnim zadnjim prozorom, što je pokazatelj da je Fogt temeljno proverio vozilo da ne bi napravio greške.

Naravno, u vreme internet „specijalista“ s velikim iskustvom u „guglovanju“, to očigledno nije „pilo vodu“. Ipak, dotični korisnik je u međuvremenu obrisao svoj „tvit“.

Fogt je i dalje pokušavao da objasni da se ne radi o napadu na Porsche, već da on samo želi da kompanija proizvodi elektromobile korektne izrade. Uprskos tome što je vlasnik Tesle, on je takođe imao vozila ove nemačke marke.

Korisnik „technoise“ mu je pritekao u pomoć, rekavši da je nešto slično video u Danskoj. Čak je i postavio dijagnozu slučaja.

Šta vi mislite o ovome? Da li je Porsche zaista „zakazao“ ili je ovo „organizovan napad teslaša“?

AutoRepublika

(427)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
igi

Eh, problemi milionera…