1. Home
  2. Vesti
  3. Alpine A110 Legende GT – „najrafiniranija“ verzija do sada
Alpine A110 Legende GT – „najrafiniranija“ verzija do sada
1

Alpine A110 Legende GT – „najrafiniranija“ verzija do sada

252
1
Podelite sa prijateljima:

Tu je i jedan interesantan novi program.

Alpine je u septembru predstavila trkački model, što je i logična akvizicija A110 liniji. Pre samo nekoliko nedelja, francuska marka je predstavila i interesantan krosover-kupe koncept, demonstrirajući  terenske potencijale dotične platforme. Sada je Alpine lansirala limitiranu ediciju baziranu na A110 s Legende GT sufiksom.

Francuski proizvođač ovaj kupe opisuje kao „najrafiniraniju interpretaciju A110 do sada“, koja će biit isporučena u samo 400 primeraka, postajući na taj način „najtraženiji A110 do sada“.

Ova specijalna edicija će biti ponuđena u tri nove boje karoserije: „Mercury“ siva, „Deep“ crna i „Abyss“ plava, s tim što će prvonavedena biti dodatak kolor paleti Alpine.

Unutar kabinskog prostora, atraktivni sportista dobija posebnu nijansu tapacirunga i odgovarujuću kožu na panelima vrata. Marker na vrhu volana je dodatni momenat koji daje na kontrastu dok na pločici na centralnoj konzoli počiva serijski broj.

U Francuskoj, startna cena iznosi 69.300 evra, a Legende GT dolazi opremljen posebnom garniturom za prtljag u istoj boji kao i sedišta.

Pored limitrane edicije, Alpine takođe uvodi A110 Color Edition program, koji će na godišnjem planu kupcima nuditi drugačiju kombinaciju boja. Za 2020., Alpine je oživeo jednu boju iz prošlosti – „suncokret žutu“, s kontrastnim crnim elementima, točkovima od 18 cola i insertacijama u LED farovima.

A110 Color Edition će biti dostupan za porudžbinu do kraja godine, s početnom cenom od 71.000 evra.

AutoRepublika

(252)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Pravi dragulj Renaulta.