1. Home
  2. Zanimljivosti
  3. Vozač Tesle „inspiraciju“ za dalje kretanje tražio u toaletu
Vozač Tesle „inspiraciju“ za dalje kretanje tražio u toaletu

Vozač Tesle „inspiraciju“ za dalje kretanje tražio u toaletu

403
4
Podelite sa prijateljima:

Vozač električnog automobila je preksinoć digao na noge lokalnu policiju nemačkog gradića Metman, iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija, nakon što je u nedelju uveče, u stanicu stigla dojava o krađi. Naime, oglasio se alarmni sistem s jedne građevinske lokacije, upozoravajući organe reda da je u toku protivpravno prisvajanje tuđe imovine.

Ispostavilo se da službenim licima nije trebalo puno vremena da identifikuju i stignu na mesto zločina, s obzirom na to da se gradilište na kom se odigravao inkriminišući događaj, nalazilo odmah “iza ćoška” u odnosu na policijsku stanicu. Policajci su ispred lokacije, uz samu ogradu, zatekli automobil marke Tesla koji je posedovao priključen kabl za dopunu baterijske jedinice.

Međutim, problem se sastojao u tome što je drugi kraj kabla bio prikačen u utičnicu koja se nalazila s one strane ograde, odnosno u muškom delu toaleta smeštenog u priručni kontejner.

Ubrzo nakon prispeća policijske patrole, pojavio se i vozač Tesle. Deluje da čovek uopšte nije bio svestan težine dela koje je počinio u panici zbog prazne baterije i nemogućnosti da se na drugi, regularan način snađe. Nakon što su mu službenici objasnili da se zapravo radi o krađi električne energije i da se takav akt tretira kao razbojništvo, gorko se pokajao, ali bilo je kasno.

Policija je protiv grešnika podnela prekršajnu prijavu, dok su ekološki aktivisti optužili organe reda da na ovaj način podmeću klipove u točkove borbi za čistiju planetu, kao i da rade za naftni lobi.

Drugi deo poslednje rečenice je namenjen mamljenju osmeha na licu čitalaca, u ovo snežno jutro na kraju zime, te ga kao takvog treba i shvatiti.

AutoRepublika

(403)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Nije mu bilo lako 🙂

s mile

biće ovo vožnja na SKUPU struju…

goran

To mu ga dodje kao da je samovoljno natocio gorivo na benziskoj i otisao

igi

E pa ne može da se se*e a plati samo pi*anje.