1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Red Bull obelodanio RB16 bez kamuflaže
Red Bull obelodanio RB16 bez kamuflaže
0

Red Bull obelodanio RB16 bez kamuflaže

107
0
Podelite sa prijateljima:

Red Bull Formula 1 tim je nakon Ferrarija pružio prvi uvid u bolid za 2020.

Novi trkačk pogonjen Hondinim pogonskim sistemom, RB16, predstavljen je na internetu pred prve vožnje u Silverstonu.

Za razliku od prošle godine, kada je automobil prvobitno predstavljen s nekom vrstom kamuflažnog finiša, ovoga puta ga krase tradicionalne boje.

Novajlija će biti glavni adut Maksa Ferštapena, koji je potpisao novi ugovor s Red Bullom do 2023, kao i Aleksa Albona.

Holanđanin će voziti bolid u Silverstonu, dok će Albon debitovati u Barseloni na predsezonskim testovima.

Hondin progres i promena filozofije da bi se izbegao tradicionalno loš start sezone je ostavilo Red Bull ubeđenim da po prvi put u ovoj hibridnoj eri može da se nađe u borbi za titulu.

Austrijski tim je postao četvrti koji je pružio opšti uvid u bolid za 2020., nakon fotografija koje su lansirali Haas, Mercedes i Ferrari.

RB16 zadržava Aston Martinovu reklamu na sebi, ali britanska marka će još samo ove godine biti generalni sponzor „crvenih bikova“, jer će od 2021. biti usko povezana sa sadašnjim Racing Pointom.

AutoRepublika

(107)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments