1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. McLaren MCL35 spreman da nadmaši rezultate iz 2019.
McLaren MCL35 spreman da nadmaši rezultate iz 2019.
0

McLaren MCL35 spreman da nadmaši rezultate iz 2019.

138
0
Podelite sa prijateljima:

I McLaren je predstavio novi F1 bolid za sezonu 2020.

Na događaju u McLaren Technology centru u Vokingu, tim je skinuo veo s novog MCL35, koji će voziti Carlos Sainc i Lando Noris, tokom predstojeće kampanje.

MCL35 zadržava „papaja-plavu“ kolor šemu iz prethodne sezone. Tu su plave trake na bokovima i duž gornjeg usisa za vazduh.

McLaren je konačno uživao u najboljoj sezoni tokom poslednjih osam godina u 2019., jer je završio na četvrtom mestu u konkurenciji konstruktora, pomerivši se tako sa začelja srednje pozicioniranih timova.

Sainc je uspeo da dođe do šeste pozicije u konkurenciji vozača. Ispred njega su bila petorica pilota koji su pobeđivali tokom 2019., dok je on uspeo da dođe do prvog McLarenovog podijuma još od Brazila 2014.

Njegov timski kolega, Lando Noris, uživao je u impresivnoj debitantskoj sezoni, sakupivši 49 poena, s tim što je najbolji finiš imao u Austriji (6. mesto).

McLaren je treći tim koji je javno obelodanio svoj bolid, nakon Ferrarija i Red Bulla. Haas je objavio rendere svog automobila pred kompletno predstavljanje koje će se obaviti početkom testiranja. Renault je takođe pružio samo tizere novog modela.

McLaren MCL35 će debi na stazi imati na startu predsezonskih testova u Barseloni 19. februara.

AutoRepublika

(138)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments