1. Home
  2. Vesti
  3. Želite posao u Ferrariju? – evo prilike!
Želite posao u Ferrariju? – evo prilike!
0

Želite posao u Ferrariju? – evo prilike!

1.29K
0
Podelite sa prijateljima:

Konkurs za posao u Ferrariju nije nešto što se dešaa svaki dan. Kao jedna od najekskluzivnijih proizvođača na svetu, „propeti konjić“ je veoma oprezan prilikom biranja isključio najtalentovanijih ljudi, od proizvodnje pa do salona i prodaje.

Kao i ostale kompanije koje su u Ferrarijevoj ligi, i italijanska kompanija otvara vrata mladim talentima s vremena na vreme kroz različite programe. Jedna od najuspešnijih takvih ideja je bila sprovedena os strane Ferrari North Europe ogranka u Velikoj Britaniji.

Nakon 500.000 funti koje su Italijani investirali u program, svaki prodavac Ferrarija u zemlji se posvetio preuzimanju bar jednog šegrta najmanje tri godine. Oni koji su uzeli učešće, biće obučavani za poslove servisnih tehničara, servisnih savetnika i savetnika u oblasti delova.

Preko vikenda, 400 perspektivnih mladih ljudi, koji su selekcionisani iz lokalnih škola u oblastima u kojima se nalaze dileri, prisustvovalo je Open Day događaju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Italijanski proizvođač je u potražnji za ljudima koji su ostavarili najmanje 5 GCSE (gde je „GCSE“ klasifikacija u okviru posebnog predmeta za studente između 14 i 16 godina starosti), koji žele da ostvare punopravni radni odnos u Ferrariju jednog dana.

Svaka od tih osoba koje se na kraju odaberu, biće podvrgnuta  obuci u samom poslu, ali i tetoriji i praktičnom treningu u kompanijskom centru u Berkširu.

U zavisnosti na to kao svaki od šegrta kompletira program obuke, Ferrari planira da im ponudi „puno radno vreme u lokalnim Ferrarijevim prodajnim salonima“.

Više detalja u vezi s dotičnim programom možete pronaći OVDE.

AutoRepublika

(1292)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments