1. Home
  2. Vesti
  3. Šef Seata podneo ostavku
Šef Seata podneo ostavku
0

Šef Seata podneo ostavku

157
0
Podelite sa prijateljima:

Izvršni direktor španske marke, Luka de Meo, napustio je čelnu poziciju u Seatu. 

Volkswagen grupa saopštila je da će De Meo ostati deo rukovodstva grupacije, ali nije dato više informacija o tome šta će tačno biti njegova nova uloga, odnosno da li će je uopšte i biti.

Italijan je preuzeo Seat 2015. godine i pod njegovim kormilom ovaj brend dostigao je nove visine. Uspeo je da izgradi  identitet modela proizvođača iz Barselone i da jasnije diferencira Seatove automobile od onih bratskih iz Volkswagena i Škode.

Vesti o odlasku Luke de Mea stižu paralelno sa novostima iz Renaulta koji je u lovu na novog izvršnog direktora. Nije nikakva tajna da je nekadašnji šef Seata već viđen na čelu francuskog proizvođača koji očajnički traži adekvatu zamenu za Karlosa Gona.

U međuvremenu, pres predstavnici brenda iz Barselone najavljuju da će De Mea na čelu Seata zameniti Karsten Ajsensi, dosadašnji Seatov direktor finansija.

AutoRepublika 

(157)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments