1. Home
  2. Vesti
  3. Prva zvanična fotografija – Lamborghini Huracan Evo RWD
Prva zvanična fotografija – Lamborghini Huracan Evo RWD
0

Prva zvanična fotografija – Lamborghini Huracan Evo RWD

578
0
Podelite sa prijateljima:

Fotografija je navodno originalna, potiče iz Lamborghinija.

Na kineskom portalu autohome.com, pojavila se fotografija, za koju se tvrdi da predstavlja „procureli“ prikaz Lamborghini Huracana Evo sa zadnjim poognom. Slika je navodno došla od samog Lamborghinija, preko Unica aplikacije, koju ekskluzivno poseduju vlasnici automobila italijanske kompanije. Dakle, specijalan uvid je pružen onima koji već poseduju neki Lambo u garaži. Naravno, sve treba uzeti sa dozom rezerve jer je nemoguće trenutno potvrditi da se radi o pravoj stvari.

Ipak, postoji dodatni dokaz o „originalnosti“. U septembru je testni Huracan Evo uhvaćen u objektiv špijunskog foto-aparata s nekoliko čudnih detalja, konkretno poklopcem motora i anfasom koji je izgledao kao da se drži uz pomoć lepljive trake. Žuti Lambo na slici odlikuje drugačije „lice“ u poređenju s aktuelnim Huracanom Evo. Ono je u ovom slučaju „čistije“, s manje krilaca i otvora.

Da bismo dodali „ulje na vatru“, reći ćemo su snimci testnog modela pružlli dobar uvid u prednje gume, a one se čine nešto „mršavijim“ nego što bismo očekivali, ili se možda radi o čistoj uobrazilji? Ipak, ukoliko Lamborghini priprema novu verziju s pogonom samo na zadnje točkove, manji uže prednje gume sasvim odgovaraju jednačini.

Ukoliko se sve ispostavi tačnim, 630 ks na zadnjim točkovima zvuči zaista sjajno. Za očekivati je i smanjenje mase inače prilično laganog modela. Standardni Huracan Evo teži 1.422 kilograma (pogon na sve točkove), tako da je sasvim moguće da se nova edicija nađe oko 1.350 kilograma.

AutoRepublika

(578)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments