1. Home
  2. Vesti
  3. Kamere zabeležile Gonov izlazak iz kuće neposredno pre bekstva
Kamere zabeležile Gonov izlazak iz kuće neposredno pre bekstva
1

Kamere zabeležile Gonov izlazak iz kuće neposredno pre bekstva

240
1
Podelite sa prijateljima:

Na snimku nadzorne kamere, može se videti bivši šef Renault-Nissana kako napušta rezidenciju u Tokiju, neposredno pre iznenadnog bekstva, saopštio je nacionalni emiter HNK u petak, citirajući istražne organe.

Video materijal je snimljen u Gonovoj kući u centru Tokija u nedelju podne, dok povratak nije zabeležen.

Brazilsko-francusko-libanski biznismen je na taj način postao internacionalni begunac, pobegavši u Liban, čiji je državljanin.

HNK je izvestio da je policija posumnjala da bi Gon mogao da napusti kuću da bi se sastao s nekim pre odlaska na aerodrom. Po uslovima kaucije, od Gona se zahtevalo da ima instalirane kamere na ulazu kuće.

Liban je primio nalog od interpola za hapšenje Gona u četvrtak, dok je Turska pokrenula istragu u vezi s njegovim bekstvom iz Japana.

Neki libanski mediji su objavili da je Gon bio „upakovan“ u drveni kontejner za muzičke insttrumente, nekon privatnog koncerta održanog u njegovoj kući, ali je njegova supruga, koja je po svemu sudeći bila „mozak“ operacije, to nazvala fikcijom.

AutoRepublika

(240)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Zašto Interpol ne ganja Mamića recimo, i zašto bi Libanon izručio Gona?