1. Home
  2. Vesti
  3. Kia Imagine će na proizvodne trake za godinu-dve
Kia Imagine će na proizvodne trake za godinu-dve
1

Kia Imagine će na proizvodne trake za godinu-dve

206
1
Podelite sa prijateljima:

Koncept intrigantnog dizajna Kia Imagine je predstavljen na prošlom Salonu automobila u Ženevi. Reakcije publike su očigledno bile veoma pozitivne, što se može zaključiti iz izjave Emilija Herere, izvršnog rukovodica Kije za Evropu koji je u razgovoru s novinarima redakcije Automotive News izjavio da se kompanija sprema za serijsku proizvodnju ovog vozila i da je početak iste verovatan u 2021. ili 2022. godini.

„Plan je da ubacimo Imagine na proizvodne trake za godinu ili dve. Želja nam je da taj model počiva na sopstvenoj platformi za električne automobile „.

Proizvođač je prilikom svetske premijere obećao da će Imagine by Kia posedovati performanse Stingera u karoserijskoj konfiguraciji koja se po veličini može uporediti s onim što pruža japanski kompakt Toyota Corolla. Povrh svega, emisija noviteta bi trebalo biti nulta.

Iako tom prilikom nisu objavljene nikakve pojedinosti u vezi s električnim pogonskim sklopom koncepta, niko se oko toga nije nasekirao previše, a fokus publike je, pored dizajna, bio usmeren i ka putničkoj kabini koja je posedovala multimedijalni i instrumentacioni sistem prilično dramatične konstrukcije, uz 21 je zaseban ekran celom širinom centralnog grebena.

Prema onome što u javnost iznosi Ralf Kluge, glavni rukovodilac unutar kompanije Kia Motors Europe zadužen za dizajn enterijera, „dvadesetjedan tanani ekran je praktično parodija ili naš šaljivi odgovor na trku među proizvođačima automobila u duhu – čiji je najveći (ekran p.a. ?)“.

Čak i bez ovih ekrana, čak i bez motora s unutrašnjim sagorevanjem, verujemo da će ovo biti interesantan model i radujemo se serijskoj verziji istog.

AutoRepublika

(206)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Nadam se da neće biti toliko ekrana. Zamislite: „pokvarili su mi se 9. i 16. ekran“. 😀