1. Home
  2. Vesti
  3. Osveženi Bentley Bentayga debituje 30. juna
Osveženi Bentley Bentayga debituje 30. juna
0

Osveženi Bentley Bentayga debituje 30. juna

96
0
Podelite sa prijateljima:

Bestseler britanske marke proći će kroz tretman zatezanja bora, ali se na vizuelnom planu bar kada je reč o eksterijeru ne očekuju neke značajne promene.

Dakle, Bentayga prolazi restilizaciju nakon četiri godine na tržištu, no ne može se reći da je izgled automobila zastareo ili nešto slično. Ažuriranje će doneti boljitak na drugim nivoima, pre svega kada je reč o tehnologiji.

Što se tiče dizajna, očekuju se drugačije svetlosne grupe i odbojnici, dok bi ostatak eksterijera trebalo da ostane manje-više isti. Promena će biti i u kabini gde će biti postavljena nova centralna konzola. Pored ekrana za kontrolu informativno-zabavnog sistema više neće biti fizičkih komandi. Novitet bi trebalo da bude i drugačije oblikovana instrumentalna tabla.

Bentley će se čito dobro pozabaviti informativno-zabavnim sistemom, jer je isti često predmet kritika, kako vlasnika tako i novinara koji mu zameraju zastarelu koncepciju i spor odziv. Tako da će tu sigurno biti velikih promena.

Što se tiče palete motora, teško je da će se ona menjati. W12 agregat će sigurno doživeti neke izmene u cilju smanjivanja emisije štetnih gasova, V8 motor je relativno nov, dok plug-in hibrid još uvek nije ni stigao u ponudu zbog brojnih odlaganja.

Ostaje da se vidi da li će možda doći do povratka dizel pogonske jedinice. Bentley se odrekao ovog motora još 2018. godine, te je teško za poverovati da bi se sada vratili dizel agregatu.

Premijera osveženog modela Bentayga zakazana je za 30. jun.

AutoRepublika 

(96)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments