1. Home
  2. Vesti
  3. VW kaže da će „pre roka“ ostvariti zadate ciljeve vezane za proizvodnju električnih vozila
VW kaže da će „pre roka“ ostvariti zadate ciljeve vezane za proizvodnju električnih vozila
2

VW kaže da će „pre roka“ ostvariti zadate ciljeve vezane za proizvodnju električnih vozila

146
2
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je izdao saopštenje da će postići ključne ciljeve vezane za proizvodnju električnih vozila ranije nego što je prethodno predviđao.

Nemački proizvođač će proizvesti milion električnih vozila do kraja 2023., što je dve godine „pre roka“, kaže se u saopštenju.

Takođe, očekuje se proizvodnja 1,5 miliona električnih automobila do 2025.

Pa, moguće rekli bismo, samo da flote ne završe na nekim fabričkim parkinzima i inženjerima koji uklanjaju „bagove“…

AutoRepublika

(146)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Saopćenje je čista kontrola štete. Mora se priznati da su azurni po tom pitanju, nema šta. Treba saprati ljagu za UDa i njegove pokvarene 4 komponente, read error B.

Don

Prije ćemo mi kupiti TOGG, 2022. Made in Turkey.