1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Karavan za poželeti: BMW Serija 3 Touring u izdanju AC Schnitzera (GALERIJA)
Karavan za poželeti: BMW Serija 3 Touring u izdanju AC Schnitzera (GALERIJA)
0

Karavan za poželeti: BMW Serija 3 Touring u izdanju AC Schnitzera (GALERIJA)

1.29K
0
Podelite sa prijateljima:

Daleko od toga da je standardna Serija 3 Touring ružan automobil, ali uz ove tjunerske izmene stvarno je zasijala. 

AC Schnitzer je jedna od prvih tjunerskih kuća koja se rešila da se poigra sa karavanskim izdanjem aktuelne BMW „trojke“. Glavne promene u eksterijeru imaju dvojaku ulogu: povećanje atraktivnosti i doprinošenje boljim performansama. Tu su prednji spliter, spojler, lepe „suknjice“ na dnu bokova, i na mali spojler na zadnjem delu krova.

Kako bi se opravdala tjuning reputacija, tu je izbor i nekoliko točkova, od 19 i 20 cola. Unutar kabine prisutni su razni asesoari, mahom od aluminijuma. Od ovog materijala su i pedale za kontrolu gasa i kočnice, kao i poluge za menjanje brzine.

Naravno, izmene su se odigrale i ispod haube. AC Schnitzer je iz 330d izvukao velikih 315 ks i 660 Nm, naspram standardnih 265 ks i 580 Nm. Tjunerska kuća trenutno radi na poboljšanju izdanja 320i, 330i i krune ponude M340i xDrive.

AutoRepublika 

(1285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments