1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrarijev SUV stiže 2021. godine
Ferrarijev SUV stiže 2021. godine
1

Ferrarijev SUV stiže 2021. godine

587
1
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka najavljuje svoje izdanje u SUV segmentu.

Dugo se Ferrari opirao navali krosovera, ali nakon fantastičnog uspeha koji je zabeležio Lamborghini sa Urusom rešili su i da oni uđu u ovu sve prisutniju klasu.

Proizvođač sa Apeninskog poluostrva svoj model označava kao FUV ( Ferrari Utility Vehicle),  dok će zvaničan naziv glasiti Purosangue.

Ono što sada definitivno znamo, to je da će ovaj automobil koristiti platformu na koju je postavljen i model Roma. O definitivnoj paleti motora se izgleda još i u Ferrariju ništa ne zna. U igri su navodno i V8 i V12 agregati, ali i plug-in hibrid.

Po svemu sudeći u ponudi će biti nekolicina motora, s tim da bi krunu ponude trebalo da čini atmosferski V12 agregat.

Prema prvim najavama iz Ferrarija Purosangue trebalo bi da se nađe na tržištu 2021. godine.

AutoRepublika 

(587)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Ferrari SUV pa čista krv….sad je i serdjo kao ventilator.