1. Home
  2. Vesti
  3. Renault slavi jubilej – pet miliona proizvedenih primeraka modela Megane u Španiji
Renault slavi jubilej – pet miliona proizvedenih primeraka modela Megane u Španiji
1

Renault slavi jubilej – pet miliona proizvedenih primeraka modela Megane u Španiji

189
1
Podelite sa prijateljima:

Čestitke fabrici u Španiji!

Renault Megane se na Pirinejskom poluostrvu proizvodi od 1995. godine. Reč je o pogonu u Palensiji koji već 26 godina vrši montažu ovog kompakta za evropsko tržište.

Upravo toliko godina bilo je potrebno da se dostigne jubilej od pet miliona proizvedenih primeraka modela Megane. Jubilarni automobil je u karavanskom izdanju i koristi plug-in hibridni pogonski sklop. Ovaj automobil namenjen je za kupca u Nemačkoj.

Još uvek je neizvesno kakva će biti sudbina Renaultovog Meganea… Nedavno su Francuzi predstavili električno izdanje koje je krosover i nema nikakvih dodirnih tačaka sa aktuelnom, konvencionalnom varijantom.

Potonja je na zalasku karijere, a Renault već neko vreme smanjuje broj dostupnih agregata za taj model. Tako je na nekim tržištima, poput britanskog, Megane ostao dostupan samo sa plug-in hibridnim pogonom.

Test ovakvog Meganea iz pera našeg Perice Rajkovića možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(189)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

comment image