1. Home
  2. Vesti
  3. Honda S2000 se vraća u Tokio
Honda S2000 se vraća u Tokio
0

Honda S2000 se vraća u Tokio

291
0
Podelite sa prijateljima:

Ljubitelji klasičnih Hondi takođe mogu da uživaju u svežoj verziji EK9 Civica Type R.

 

Ikona, Honda S2000 slavi 20. godišnjicu od lansiranja. To je bio dobar razlog da japanski proizvođač obogati svoje prisustvo na Salonu automobila u Tokiju, koji će se održati u januaru 2020. Kompanija će predstaviti neke nove komponente za omiljeni roudster među „hondašima“.

Nažalost, Japanci su izdali samo jedan „tizer“ unapređene S2000. Honda naglašava da se u promene ubrajaju revidirani prednji odbojnik, ažurirano ogibljenje i unapređen audio sistem. Ipak, dotična fotografija nam ne daje neki bliži uvid, tako da ćemo morati da sačekamo izložbu u januaru.

Fanovi Honde će takođe moći da „pare oči“ na EK9 Civicu Type R s kraja devedesetih. Primerak koji će biti izložen u Tokiju nosi prilično kreativan naziv – „Civic Cyber Night Japan Cruiser“. Za sada, konkretne modifikacije se drže u tajnosti.

Za razliku od performantno orijentisanih S2000 i Civica Type R, Honda Step Wgn akcenat stavlja na praktičnost. Ovaj Wagon-Kachatto ima ravan pod i rampu pozadi, u cilju lakšeg unošenja prtljaga. Kompanija primećuje da bi ona mogla da posluži i kao platforma za unošenje invalidskih kolica i motocikla u ovaj minivan.

Na kraju, Honda nije zaboravila na decu, jer tu je Aibou. Poput ostalih kreacija za Salon automobila u Tokiju, japanski proizvođač je škrt na detaljima za sada, ali recimo da je reč o prvoj dečjoj Hondi.

AutoRepublika

(291)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments