1. Home
  2. Vesti
  3. Trogodišnjakinja izgrebala 10 novih Audija u prodajnom salonu
Trogodišnjakinja izgrebala 10 novih Audija u prodajnom salonu
4

Trogodišnjakinja izgrebala 10 novih Audija u prodajnom salonu

4.11K
4
Podelite sa prijateljima:

Lekcija broj jedan: kada negde vodite dete staro između jedne i tri godine, ne smete ga ispustiti iz vida duže od dve sekunde.

Neko bi rekao da to svi roditelji znaju, međutim, jedan bračni par je naučio to na teži način, i to prilično skup, nakon što je njihova trogodišnja ćerkica kamenom izgrebala 10 novih Audija u prodajnom salonu u Guilinu u Kini.

Ovaj incident se desio krajem prošlog mesec a sve je rešeno na sudu prošle nedelje, izvestio je AsiaOne, citirajući pisanja lokalnih medija. Gospodin Žao i njegova supruga, zajedno s prijateljem, posetili su prodajni salon Audija, povevši ujedno i ćerku. Dok su odrasli uživali u automobilima, devojčica je pronašla kamen i bavila se „umetnošću“.

Uspela je da izgrebe 10 automobila pre nego što je uhvaćena u „nedelu“. Jedna žrtva je bio i Audi Q3.

Ukupna troškovi saniranja oštećenja, po salonu, iznosili su 200.000 juana, ili oko 28.000 dolara. Zbog ogrebotina, paneli na kojima su se nalazili „umetnički radovi“ devojčice, morali su biti prefarbani, a automobili više nisu mogli biti prodavani kao „novi“ zbog straha da ne dođe do tužbe za prevaru.

Kada su roditelji odbili da plate, prodajni salon ih je doveo na sud. N akraju, sudija je presudio da roditelji moraju da plate 70.000 juana, ili nešto više od 10.000 dolara.

AsiaOnes prenosi da je sudija podsetio roditelje da opravdanja poput „dete je još malo“ i „dete ne razume“ nisu nimalo validna. Sudija ih je takođe savetovao da bolje paze na mladu umetnicu, kao i da je nauče da „bolje čuva stvari oko sebe“. Ovi saveti su došli besplatno.

Kod nas na Balkanu su prizori gde mala deca prave štetu ili se ponašaju nepristojno, prilično česti. Najsimptomatičnije je to što obično roditelji ne haju, u slučajevima poput lomljenja grana mladica, prosipanja pasulja ili neke druge robe u marketu, stavljanja petardi u metalne cevi, maltretiranja životinja… Ovo su stvari koje se kod nas dešavaju na svakodnevnom planu, pa se posle čudimo.

AutoRepublika

(4113)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Ne haju ,sve dok dete blesavih roditelja ne gurne prst u ukljucen ventilator u prodavnici tehnike.

moron

Ah, ta deca ,,,

Don

Tačno tako, ima gore i od Kine.

Лазар

Тек ће да ти буде Жаооооо