1. Home
  2. Vesti
  3. Audi RS5 Coupe i RS5 Sportback od sada u novom ruhu (GALERIJA)
Audi RS5 Coupe i RS5 Sportback od sada u novom ruhu (GALERIJA)
0

Audi RS5 Coupe i RS5 Sportback od sada u novom ruhu (GALERIJA)

913
0
Podelite sa prijateljima:

Pomenuti modeli prošli su kroz kozmetički tretman.

Audi Sport je bio izuzetno vredan ove godine, te istu završavaju sa predstavljanjem dva osvežena modela. Nakon A5 i S5, na red su došle i performantne varijante RS5 Coupe i RS5 Sportback.

Ipak, iako su nemačke premijum marke poprilično stidljive kada su u pitanju vizuelne izmene kod restilizacija, sada se čini da su promene uočljivije i ozbiljnije nego što je to do sada bio slučaj.

Novitete je veoma lako uočiti na prednjem delu vozila. Rešetka je rekordno velika, a tu je i novi izgled prednje svetlosne grupe. Postavljeni su i novi usisnici za vazduh, što zaokružuje promene kada je reč o prednjem delu automobila.

Pozadi je kozmetički tretman bio nešto manjeg intenziteta, pa je tako najveća novina difuzor. Ipak, u Audiju su odlučili da RS5 Coupeu podare krov od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima, što je smanjilo masu vozila za 4 kilograma. Oba modela mogu se sada poručiti u dve nove boje koje nose nazive Tango Red i Turbo Blue.

Predstavljeni automobili dolaze standardno opremljeni točkovima od 19 cola, ali nemačka marka uz njih opciono nudi i tri varijante od 20 inča.

Audi nije pravio nikakve izmene u vezi sa agregatom. Pogonska jedinica je i dalje 2,9-litarski V6 twin-turbo motor koji razvija 444 ks i 600 Nm.

Premijum proizvođač uskoro će ponuditi oba modela na tržištu, a početna cena u Nemačkoj iznosiće 83.500 evra.

AutoRepublika    

(913)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments