1. Home
  2. Vesti
  3. Opel Insignia dobila blago osveženje za 2020. godinu (GALERIJA)
Opel Insignia dobila blago osveženje za 2020. godinu (GALERIJA)
3

Opel Insignia dobila blago osveženje za 2020. godinu (GALERIJA)

1.77K
3
Podelite sa prijateljima:

Opelov sedan prošao je kroz tretman zatezanja bora za narednu godinu. 

Promene su veoma suptilne, sasvim minimalne, pa će ih na „prvu loptu“ uočiti samo najveći poznavaoci proizvođača iz Riselshajma. Verovatno najupečatljivija izmena je novi gril, odnosno novi patern na rešetki i hromirana lajsna koja je uokviruje.

Napred su revidirani IntelliLux LED farovi, kao i nešto drugačiji odbojnik. I pozadi je odbojnik dobio nešto drukčiji oblik, dok je na zadnjem delu automobila najveća novina izmenjeni izgled dvostrukih završetaka izduvnog sistema.

Opel nije prikazao enterijer vozila, očigledno čuvajući ovu premijeru za neku drugu priliku. Ipak, poznato je da će osvežena Insignia dobiti novi prosto za bežično punjenje mobilnog telefona, potom unapređeni informativno-zabavni sistem kao i novi izgled navigacije.

Pored toga, nemačka marka je najavila dolazak novorazvijene kamere za vožnju unazad, što bi trebalo da zaokruži paket promena na tehnološkom planu.

Opel nije dao podatke o tome da li će se promeniti i paleta agregata. Prvo javno pojavljivanje osvežene Insignije trebalo bi da bude na Salonu automobila u Briselu u januaru naredne godine, te je moguće da ćemo tada dobiti više podataka o restilizovanom modelu.

Test aktuelnog izdanja Insignije možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(1765)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kol’ko god mi je prva generacija bila „Vauuu“, druga mi je nekako „Auuuuuu…“ i tu (meni) famozni „re-design“ ne pomaže.

Bungi

Prva generacija Unsignie je bila šok jer su Vektre zadnje generacije bile kockaste i ne baš lijepe.Zato se Insignia 1 generecije činila kao svemirski brod u odnosu na prethodnu Vektru.Ako uporediš Insigniu 1 i 2 generacije vidjećeš da je druga generacija produžena, snižena, sa pročišćenim i mnogo elegantnijim linijama.Ono što se ne vidi golim okom je znatno olakšana platforma.Prva generacija Insignie je imala Delta2 GM platformu, poznatu kao „bucko“, što znači da je oko 200 kg bila teža u odnosu na konkurentne.

Joseph

Manje više se slažem s tobom. al insignia prve generacije u faceliftu 2013. mi je bomba!