1. Home
  2. Vesti
  3. Osveženi Jaguar F-Type stiže 2. decembra
Osveženi Jaguar F-Type stiže 2. decembra
0

Osveženi Jaguar F-Type stiže 2. decembra

100
0
Podelite sa prijateljima:

Britanski proizvođač zakazao je premijeru restilizovanog kabrioleta za sledeću nedelju. 

U vizuelnom smislu očekuju se manje promene pre svega na prednjem delu automobila. Tu će se pojaviti drugačija svetlosna grupa, nova hauba, kao i izmenjena rešetka. Manje promena odigraće se na zadnjem delu vozila.

Kada je reč o izmenama unutar kabine, akcenat će biti na primeni nove tehnologije i naprednih sistema iz dugih Jaguarovih modela. Tako bi osveženi F-Type trebalo da dobije informativno-zabavnim sistem iz I-Pacea.

Osim toga, očekuje se implementacija digitalne instrumentalne table, kao i značajno veći ekran za kontrolu informativno-zabavnog sistema. Britanci najavljuju i značajno unapređenje upotrebljenih materijala unutar samog automobila.

Što se tiče agregata, posve je sigurno da će V6 sa superpunjačem otići u istoriju. Na njegovo mesto trebalo bi da dođe redni „šestak“ sa turbo punjačem. Ovaj je ujedno i blagi hibrid sa sistemom od 48 V.

Ostatak ponude motora činiće turbo redni četvorocilindraš, kao i V8 pogonska jedinica za koju još uvek nije poznato da li će biti JLR-ov 5,0-litarski agregat, ili BMW-ov 4,4-litarski primerak.

I dalje nije jasna ni sudbina manuelnog menjača, no kako modeli koji koriste ovakvu transmisiju imaju veoma mali udeo u prodaji F-Type, za očekivati je i da ova opcija nestane iz ponude.

AutoRepublika 

(100)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments