1. Home
  2. Vesti
  3. Da li bi ovako mogla da izgleda nova Škoda Octavia Scout?!
Da li bi ovako mogla da izgleda nova Škoda Octavia Scout?!
3

Da li bi ovako mogla da izgleda nova Škoda Octavia Scout?!

369
3
Podelite sa prijateljima:

Nedavno predstavljena nova generacija Octavije pored liftbek i karavan verzija, imaće i varijantu sa povećanim klirensom i performantno izdanje.

Tako će Škoda u potpunosti zaokružiti ponudu kada je reč o njenom adutu u C segmentu. Priča o Scout verziji stara je 12 godina. Te 2007. godine pojavila se prva Octavia Scout, inspirisana uspesima sličnih modela Volkswagena i prestižnijeg Audija.

Pred vama se nalaze renderi koji su čini se veoma blizu stvarnosti. Tu je uvećani klirens, nešto drugačiji oblik odbojnika nego kod standardnog modela, plastična zaštita za lukove iznad točkova i sve druge odlike koje su do sada krasile Scout varijante Škodinih automobila.

Veruje se da će Octavia Scout preuzeti neke od agregata koje nudi standardna varijanta. Najverovatnije će to biti najsnažniji dizel i benzinski motori, ali ne treba isključiti ni mogućnost da bude dostupan plug-in hibridni pogonski sklop.

Škoda Octavia Scout trebalo bi da se nađe na tržištu naredne godine, a njena premijera zakazana je za iduće proleće. Po svemu sudeći debi bi mogao da se odigra na sledećem Salonu automobila u Ženevi.

AutoRepublika 

Foto: kolesa.ru 

(369)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

fiat tipo je ponosan

moron

Nedavno videh aktuelnu oktaviu Scout u salonu. Imale je cenu od preko 37 hiljada evrija …
A juče pogledam cenu obične aktuelne karavanke. U paketu opreme koji serijski podrazumeva i zAjEB, košta oko 1.620 evra više nego preko šest meseci… „Zašto“ – pojma nemam. Oprema joj je ostala ista (pa nema i ACC, a ni još neke danas skoro uobičajene bezbednosne gedžete ). Motor je ostao isti ( 1,5 TSI 150 6MT )… „Doćerala“ je cenom do Civica Sport 1,5 sa 182 ks, mada je za njega i serijskom opremom dalje relativno siromašna …

Zvezdan Božinović

Volkswagen nije dorastao Hondi u tehničkom smislu… Tragikomično je da Octavija bude skuplja od Civica, apsolutno tragikomično.
A najveća ironija je to što narod i dalje misli da je Škoda dobra kupovina, to jest da nudi najviše za uloženi novac.