1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Limuzina Volkswagen Golf na renderu  
Limuzina Volkswagen Golf na renderu  
0

Limuzina Volkswagen Golf na renderu  

1.07K
0
Podelite sa prijateljima:

Standardni Golf podrazumeva hedžbek karoserijsku konfiguraciju, a kako bi izgledao kultni kompakt u sedan, neki bi rekli Jetta izdanju, omogućio nam je da vidimo ruski sajt Točkovi.

Iako je Golf dobio potpuno novi enterijer, pa verovatno i više sa softverskog nego bilo kog drugog aspekta, nema previše razloga za veru da će kompakt u dolazećoj generaciji ostvariti mnogo veću popularnost nego što je imao do sada. To naravno nije nikakvo crno predskazanje jer je VW Golf bio najtraženiji automobil u Evropi tokom prošle godine, uz ogromnu razliku u odnosu na drugoplasirani Renault Clio.

Doduše, možda bi to moglo i da se promeni ukoliko bi se Nemci dosetili i ponudili sedan verziju istog, barem na tržištima gde su limuzine popularne, što nije redak slučaj, barem ne u B i C klasi, gde se ističu Toyota Corolla, Kia Rio a na nekim tržištima i model iz iste kompanije VW Polo, na primer.

Nema sumnje da će se mnogi ovom prilikom podsetiti Volkswagen Jette, uostalom kao i mi u prvoj rečenici, ali treba reći da, iako je bila predmet restilizacije početkom prethodne godine, ona baš i nema neke dodirne tačke sa tek predstavljenim Golfom.

Pre nego li vas upitamo kako vam deluje ovaj sedan sa ruskih rendera, da vas podsetimo da je Volkswagen najavio i skoru premijeru minivana Viloran.

AutoRepbulika

(1067)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments