1. Home
  2. Video
  3. Bentley Continental GT u jurišu do 329 km/h! (VIDEO)
Bentley Continental GT u jurišu do 329 km/h! (VIDEO)
0

Bentley Continental GT u jurišu do 329 km/h! (VIDEO)

363
0
Podelite sa prijateljima:

Nema šta, ovde se radi o krajnje impresivnom automobilu. 

Nemački autoban je slobodno se može reći pravo igralište za snažne automobile. Na delovima gde nema ograničenja maksimalne brzine mogu se videti sposobnosti ubrzanja fantastičnih modela.

Ovaj put se u procesu dokazivanja našao Bentley Continental GT. Pokreće ga mamutski W12 biturbo agregat radne zapremine 6 litara! Vozaču je na raspolaganju 635 ks i 950 Nm, što prevedeno u performanse omogućava sprint do 100 km/h za svega 3,7 sekundi, dok je maksimalna brzina 333 km/h.

Momci koji stoje iza YouTube kanala AutoTopNL izveli su ovaj britanski automobil na autoban i uspeli da stignu do zadivljujućih 329 km/h.

Pogledajte video:

(363)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments