1. Home
  2. Video
  3. Mercedes S klasa kao terensko vozilo?! (VIDEO)
Mercedes S klasa kao terensko vozilo?! (VIDEO)
0

Mercedes S klasa kao terensko vozilo?! (VIDEO)

1.02K
0
Podelite sa prijateljima:

Ovaj automobilski monstrum nam dolazi iz Rusije. 

Retko se viđa da neka S klasa završi u blatu, osim kad vozač preceni kako svoje, tako i sposobnosti ovog automobila. No, ovaj automobil je napravljen za teške terene kakvi se mogu naći u Rusiji.

Šasija je od Mercedesa S500, dok je platforma preuzeta od vojnog GAZ-66. Sve to je napravilo fantastičnu off-road mašinu. Inače, ovaj automobil je ujedno ponuđen i na prodaju, a cena iznosi nemalih 77.000 dolara, pa ko voli, nek izvoli…

Pogledajte terensku S klasu u akciji:

P.S ako ste se pitali koje je drugo vozilo u snimku, u pitanju je neprevaziđeni Sherp

(1017)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments