1. Home
  2. Vesti
  3. Novi detalji o Ferrarijevom SUV-u
Novi detalji o Ferrarijevom SUV-u
1

Novi detalji o Ferrarijevom SUV-u

1.44K
1
Podelite sa prijateljima:

Prvi Ferrarijev SUV, razvijen pod kodnim imenom 175, jedan je od 15 Ferrarijevih odela koji treba da debituju pre isteka 2023. godine, bazirani na dve različite platforme.

Mihael Lajters, šef Ferrarijevog tehničkog odeljenja, kaže da je jedna platforma predviđena za sportske modele sa središnje pozicioniranim motorom, kao što je F8 Tributo, dok će druga biti za primerke u GT stilu, s motorom postavljenim ili napred ili središnje, što uključuje i novi SUV, poznat pod nazivom Purosangue.

Dizajn prvog Ferrarijevog „teškaša“ je odobren intrerno, a obe platforme će podržati V6, V8 i V12 motore, sa ili bez hibridne asistencije, kao i različite karoserijske konfiguracije i pozicije menjača.

Očekuje se da će SUV biti četvorosed s višim klirensom. Posedovaće podesivo ogibljenje, biće fokusiran na asfalt, ali uz izvesne terenske sposobnosti.

AutoRepublika

(1438)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Jurković

To je to. Gasi struju. Gasi internet. Motaj kablove. Idemo u PM2.
Sve sam nakon ovog vidio