1. Home
  2. Vesti
  3. Prodaje se nikada jeftiniji „Bugatti Veyron“
Prodaje se nikada jeftiniji „Bugatti Veyron“
1

Prodaje se nikada jeftiniji „Bugatti Veyron“

9.37K
1
Podelite sa prijateljima:

Stara izreka kaže da ako nešto zvuči previše dobro da bi bilo istinito onda verovatno to i nije istina. Uzmimo za primer oglas koji je postavljen na sajtu „Craigslist“. Na prvi pogled se čini da je reč o Bugatti Veyronu iz 2012. godine, ali cena od „samo“ 125.000 dolara je svakako upadljiva.

Možda zato što pravi Veyron vredi i po nekoliko miliona dolara, pa je ovde svakako reč o nečijoj amaterskoj preradi. Naime, vlasnik ovog „Veyrona“ je bazirao automobil na Mercury Cougaru iz 2002. godine (isti automobil se prodavao u Evropi kao Ford Cougar) i kaže da je potrošio oko 90.000 dolara da izgleda kao legendarni Bugatti.

Vlasnik kaže da je svaki dizajnerski detalj identičan pravom Veyronu pa se tako čak i spojler otvara pri višim brzinama. Mnogo „traljaviji“ posao je urađen u enterijeru i mogu se primetiti jeftini detalji iz mnogo jeftinijeg Forda.

Nažalost, vlasnik nije takao mehaniku pa se ispod haube i dalje nalazi fabrički 2,5-litarski V6 benzinac sa samo 170 konjskih snaga. Radi poređenja, pravi Veyron se može pohvaliti sa više od sedam puta više „konja“.

Vlasnik napominje da je ovaj „Veyron“ do sada osvojio 17 nagrada za najbolji automobil na skupovima.

AutoRepublika

(9374)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
hercegovac

Sve pohvale za mastovitost i izradu kopije.