1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizacija za Giuliju i Stelvio već u novembru
Restilizacija za Giuliju i Stelvio već u novembru
7

Restilizacija za Giuliju i Stelvio već u novembru

665
7
Podelite sa prijateljima:

Prodajni rezultati čuvene italijaske marke zadaju glavobolje čelnicima FCA grupe s obzirom na činjenicu da se iznosi prikazuju uglavnom s minusnim predznakom i da se gotovo po pravilu radi o dvocifrenim brojkama. Shodno tome, sve su prilike da od zacrtanih 400.000 isporuka na godišnjoj osnovi neće biti ništa u dogledno vreme.

Ipak, komšije se ne predaju, pa za sledeću godinu najavljuju invaziju na izložbeno-prodajne salone restilizovanih verzija sedana i krosovera. Pre nogo što se sa proizvodnih traka zapute ka distributivnim mrežama, osveženi primerci će biti premijerno prikazani tokom novembra.

Nemamo puno svežih informacija u pogledu toga koji segmenti ova dva modela će biti predmet temeljnijih modifikacija, ali ranije najave govore o unapređenju enterijera, a šuška se i o plasmanu Giulije sa produženim međuosovinskim razmakom.

Koju reč na ovu temu je izustio i Alberto Kaviđioni, rukovodilac marke Alfa Romeo za EMEA regiju (Evropa, Mediteran, Bliski istok i Afrika), najavljujući novitete koje najbolje opisuju atributi: “digitalni” i “povezani”.

„Oba modela će najviše profitirati od značajnih unapređenja koja se tiču sistema vozačke asistencije, konektivnosti i info-zabavnog sklopa”.

Kada se ova izjava upari s onim što znamo od ranije, verujemo da će Stelvio i Giulija dobiti nov digitalni (virtualni) instrumentacioni panel, unapređene i proširene sadržaje naprednih sistema vozačke asistencije, a moguće je da će proizvođač poraditi i na poboljšanju funkcionalnosti istih.

Kaviđioni je posvetio rečenicu, dve i kompaktnom krosoveru u najavi, modelu Tonale: „To će biti veoma važan model za nas. Kao prvi kompaktni SUV marke, biće i prvi model kompanije Alfa Romeo iz PHEV segmenta. Potrudićemo se da novitet s aspekta emocija i vozačke radosti, ponudi jedinstveno iskustvo ”

AutoRepublika

(665)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Živi bili pa vidjeli.

Don

Komšije???hahaha

Ercegovac

Све што је Цар Душан продао за со да вратимо и опет смо комшије.

Don

Za tebe su rekli da si ko balkon, pa ti da sudiš o nekome,balkonu?
Umjesto da priznas notornu glupost, još se idalje zakopavas i pokušavaš opravdati valjajući idalje još veće gluposti. To dovoljno govori o tebi , ne vrijedi više riječi trošiti.

Lazar

njihova neka princeza je bila naša snajka , dakle komšije & rodjaci preko one stvari

Zoca

Autorepublika se siroko prostire …