1. Home
  2. Vesti
  3. Projektil u vidu „odbeglog“ točka pokupio čoveka dok je pio pivo (VIDEO)
Projektil u vidu „odbeglog“ točka pokupio čoveka dok je pio pivo (VIDEO)
0

Projektil u vidu „odbeglog“ točka pokupio čoveka dok je pio pivo (VIDEO)

1.10K
0
Podelite sa prijateljima:

Ovaj (ne)srećnik živi u Gojaniji u Brazilu. Zove se Klejton Gomeš da Silva i ima 39 godina. U poslednje dve godine je preživeo pet saobraćajnih nesreća.

Šesti incident se desio početkom ovog meseca, kada je nadzorna kamera zabeležila šta se desilo. Lokalne vlasti su ove nedelje javno objavile snimak na kojem se može videti da Silva kako preživljava „projektil“ u vidu odbeglog točka.

Sudbonosne večeri, da Silva je sedeo za stolom s prijateljima ispred paba. Pio je pivo i pričao s ljudima kada je pored njih prošao automobil koji je varničio tamo gde je trebalo da bude točak.

Ubrzo je punom brzinom stigao i on, tako da čovek nije imao vremena da reaguje, niti bilo ko od njegovih prijatelja. Uglavnom, točak ga je prosto odneo.

Ipak, da Silva je preživeo. „Disao je i bio je svestan“, rekao je jedan od njegovih drugara za medije. Isti čovek je potrčao za „trotočkaškem“ čiji se vozač uopšte nije zaustavio da proveri šta se desilo.

Na svu sreću, povrede nisu bile opasne po život. Da Silva je prošao s lakšim povredama glave i nagnječenom jetrom. Nakon par dana pušten je iz bolnice.

Najbizarniji deo priče je što je u poslednje dve godine čovek doživeo čak pet saobraćajnih nesreća. Kada ga je udario točak, zapravo je bio na štakama, oporavljajući se od povrede noge, koju je zaradio u nezgodi prošlog meseca.

Srećnik ili baksuz, zaključite sami.

AutoRepublika

(1101)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments