1. Home
  2. Vesti
  3. Ford Mustang55 Special Edition stiže u Evropu s Coyote V8
Ford Mustang55 Special Edition stiže u Evropu s Coyote V8
0

Ford Mustang55 Special Edition stiže u Evropu s Coyote V8

225
0
Podelite sa prijateljima:

Baziran na Mustangu GT i dostupan kao „fastback“ i kabriolet s mekim sklopivim krovom, Mustang55 je priča za sebe. Ovo je model koji slavi 55 godina postojanja američke „muscle car“ ikone.

Prestavljen s evropskim specifikacijama, Mustang55 odlikuju specijalne oznake i bogato opremljen enterijer. Tu su i točkovi od 19 cola sa sjajno crnim finišem, dok je zadnji spojler na listi opcionala.

Kabinski prostor krase detalji od ugljeničnih vlakana i više sportski ambijent. Ručica menjača je takođe jedinstvenog stajlinga, a sedišta i paneli vrata su presvučeni alkantarom. Tu je SYNC 3 info-zabava sa DAB+ radiom, 12 B&O zvučnika, modemom, sistemom daljinskog startovanja, lokatorom vozila itd.

Najprodavaniji svetski sportski automobil je takođe dostupan s 2,3-litarskim turbomotorom, a za 2020. Modelnu godinu, Mustanzi s EcoBoost motorima se mogu naručiti s aktivnim ventilima performantnog izduvnog sistema. Ne treba zaboraviti i nove boje.

Specijalna edicija Bullitt nastavlja pohod sa 460 ks i 530 Nm iz unapređenog Coyote V8 motora. Dostupan u „Shadow“ crnoj i „Dark Highland“ zelenoj boji, Bullitt dolazi sa Torq Thrust točkovima, crvenim Brembo kočnim čeljustima, karakteristčnom maskom hladnjaka i zelenim šavovima.

AutoRepublika

 

(225)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments