1. Home
  2. Vesti
  3. MotorTrend odabrao Teslu Model S za „najbolji automobil godine do sada“
MotorTrend odabrao Teslu Model S za „najbolji automobil godine do sada“
1

MotorTrend odabrao Teslu Model S za „najbolji automobil godine do sada“

192
1
Podelite sa prijateljima:

Američki stručni magazin obelodanio je informacija da su odabrali Teslu Model S za najbolji među svim „automobilima godine“ koje su do sada proglasili. 

Za one neupućene, MotorTrend svake godine bira jedan model za „automobil godine“ odnosno najbolji automobil. Segmenti se prepliću, kriterijumi nisu uvek najjasniji, ali je ova prestižna nagrada deo dugogodišnje tradicije ovog magazina.

Dakle, do sada je MotorTrend izabrao čitavu plejadu automobila za „automobil godine“, uključujući i Teslu Model S. No, ovaj stručni medij sada je proglasio Model S za ubedljivo najbolji automobil koji je do sada dobio navedenu nagradu.

Američki automobilski časopis saopštio je finaliste izbora za najboljeg među najboljima, a to su bili: Cadillac Series 62 Sedanette, Chevrolet Bel Air, Pontiac GTO, Citroen SM, Mazda RX-7, Dodge Caravan, Toyota Prius i naravno Tesla Model S.

MotorTrend objašnjava da nijedno od navedenih vozila ne može da se meri sa „uticajem, performansama i inženjerskim poduhvatom kakav je Model S“. Dodaje se i da je Tesla praktično jedini američki proizvođač nastao nakon Drugog svetskog rata koji je uspeo da se uspostavi kao globalni igrač na tržištu automobila.

Očigledno da je Tesla Model S oduševio MotorTrend.

AutoRepublika 

(192)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Rajko

Glupost. Očito škode nisu vozili.