1. Home
  2. Vesti
  3. Do sada napravljeno 200 primeraka Chirona
Do sada napravljeno 200 primeraka Chirona
0

Do sada napravljeno 200 primeraka Chirona

212
0
Podelite sa prijateljima:

Bugatti ne brine da li će uspeti da rasproda čitav kontigent Chirona, jer kako kažu i prodaja i proizvodnja idu po planu. 

Francuska marka obeležila je jubilej – napravljen je 200. primerak Chirona. Konkretan model je specijalno izdanje i nosi oznaku „110 Ans Bugatti“, to je verzija koja je nastala povodom proslave 110 godina postojanja ovog brenda.

Kako pres zvaničnici Bugattija tvrde, prošle godine proizveli su 76 primeraka ovog automobila, dok je plan za ovu godinu 80. Ukupno je predviđeno da Chiron bude sklopljen u seriji od svega 500 jedinica.

Francuska marka navodi da je već primila narudžbine za više od 400 komada, te da nema bojazni da će ponestati potražnje za Chironom. Ako se sagleda sadašnji tempo proizvodnje jasno je da će ovaj hiperautomobil biti u fazi produkcije još najmanje nekoliko godina.

AutoRepublika 

(212)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments