1. Home
  2. Vesti
  3. Adekvatan izbor tragičara finala Lige šampiona
Adekvatan izbor tragičara finala Lige šampiona
0

Adekvatan izbor tragičara finala Lige šampiona

3.70K
0
Podelite sa prijateljima:

Ogroman novac se vrti u svetu sporta, a fudbal je među planetarno najpopularnijim sportovima. Tako, fudbaleri generalno poseduju vozni park koji je obrnuto srazmeran koeficijentu inteligencije i nivou obrazovanja, što zvuči prilično poražavajuće u odnosu na večito pitanje “kuda ide ovaj svet”.

Simpatični golman finaliste Lige šampiona, Loris Karijus nije izuzetak. Možda nije bio miljenik sreće u finalnoj utakcimi ali je svakako rođen pod srećnom zvezdom, zaključiće mnogi koji pogledaju ove fotografije.

On ne samo da poseduje primerak skupocenog modela Mercedes-AMG G 63, već je taj automobil prošao kroz doradu tjunerske kuće. Svoj “stil”, golman je iskazao i tako što je umesto amblema proizvođača iz Štutgarta, mada je možda ispravnije reći iz Graca (Magna Steyr), stavio inicijale svoga imena, LK.

Nemački golman je doveden u Liverpul na insistiranje zemljaka, trenera Jirgena Klopa, a ovaj mu se u finalu adekvatno revanširao. Karijus je svog ljubimca platio oko 145.000 evra, a zatim je doplatio i za intervencije koje je obavila tjunerska kuća.

Mercedes-AMG G 63 je kupljen prethodnog februara, u slavu promocije u prvog golmana Liverpula. Nismo uspeli da pronađemo nikakve dodatne podatke o tome koju silu isporučuje motor nakon zahvata tjunera, ali je jasno koje su stilske promene na spoljašnosti vozila izvršene. Zamenjen je poklopac motora, odnosno hauba, a ceo prednji kraj je stilizovan agresivnije.

Kada malo bolje razmislimo, postavljanje sopstvenih inicijala na masku hladnjaka, uopšte nije loša ideja. Zašto bi uopšte, vozači širom sveta, svojim izborom podsticali dalju prodaju modela proizvođača, kada su već jednom isplatili kupoprodajnu cenu za vozilo.

(3698)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments