1. Home
  2. Video
  3. Magovi marketinga: Alfa Romeo sponzorisao Bimmerfest 2019 (VIDEO)
Magovi marketinga: Alfa Romeo sponzorisao Bimmerfest 2019 (VIDEO)
5

Magovi marketinga: Alfa Romeo sponzorisao Bimmerfest 2019 (VIDEO)

1.42K
5
Podelite sa prijateljima:

Najmasovniji skup  ljubitelja marke BMW, tokom kojeg se okupi i po 25.000 fizičkih lica koja u svom vlasništvu poseduju neki model bavarskog brenda, Bimmerfest je ove godine sponzorisao Alfa Romeo. Iako će mnogima to zazvučati nerazumno, nepojmljivo, pa čak i bezobrazno od strane Italijana, odluka je dobro promišljena, logična i reklo bi se da je pun pogodak.

Dakle, nije šala. Krajem maja je u Kaliforniji, na kompleksu pod nazivom Auto Club Speedway održan Bimmerfest, a glavni sponzor događaja, Alfa Romeo je dobio priliku da posetiocima, inače zagriženim vlasnicima BMW-a, ponudi test vožnje čuvenog dueta italijanske marke, i to na stazi. Tokom dva dana trajanja skupa, više od 300 posetilaca se našlo za volanom Guilije ili Stelvija, što puno govori o tome šta proizvođač misli o svom duetu.

Nezavisno od toga za volanom kojeg Quadrifoglio modela se test vozač našao, onaj ko gaji ozbiljne simpatije prema BMW-u, veoma brzo zavoleće i modele marke Alfa Romeo, očito je bila premisa Italijana. I, nisu se prevarili.

Nakon test vožnji, ushićeni učesnici izazova su se veoma pohvalno izražavali o Stelviju, poredeći ga sa Cayennom S, a nisu štedeli reči hvale ni za Giuliju.

Uostalom, pogledajte i sami.

AutoRepublika

(1416)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

U pravu je ovaj poslednji „tester“ … „Život je kratak“.

TNT

Problem je što svaki pravi ljubitelj BMW-a poštuje Alfu i oduševljen je osnovnim konceptom / postavkom koji imaju Stelvio / Đulija – identičnom onom koju gaji BMW, isti menjač… ali će nekako uvek pre ponovo kupiti pre BMW nego Alfu. Da li će na ovaj i slične načine Alfa oteti BMW-u deo kolača, ne znam, ali šta god u Alfi radili i uradili, samo se da neće nastaviti sa ovako očajnom prodajom, koja će ih na kraju ugasiti.

moron

„Hvali more, a drž’ se kopna“, tako nekako.

Balkanboj

Jeste, pravi petrolhead voli i poštuje Alfu i njeno trkačko i automobilsko nasleđe.
Alfa Romeo Alfetta GTV, GT junior, spider, 75, i verovatno jedina sa prednjim pogonom 155 da je imala odlične uspehe na trkama.
Alfa zahteva tretman kao član porodice. Pažnju.
Ako pogledate malo detaljnije mehanički deo, motor – menjač – oslanjanje, cenićete Alfu malo više.
Da su imali kvalitetniji lim 70-ih i 80-ih (od onog što su im Rusi uvalili) bilo bi više klasika na putu.

Zoca

Poneka mrvica sa tvoga stola.Kasno Alfa u USA stize.A evo i Candy kupise kinezi,za razliku od Bosh-a.