1. Home
  2. Vesti
  3. Land Rover još uvek ispituje novog Defendera
Land Rover još uvek ispituje novog Defendera
0

Land Rover još uvek ispituje novog Defendera

255
0
Podelite sa prijateljima:

Mada je premijera nove iteracije legendarnog terenca sve bliža, još uvek nema fotografija bez kamuflaže. Zapravo, Land Rover i dalje ispituje i testira svoj proizvod, kako bi konačna verzija bila kadra da ispuni sva očekivanja. 

Prototipi će prevaliti više od milion milja, kako bi britanska marka bila sigurna u novo čedo. Trenutno se odvija test faza u Africi, što pokazuju i najnovije zvanične fotografije koje je izbacio Land Rover.

O novoj generaciji Defendera se ne zna mnogo. Poznato je da će biti dostupan u dve varijante, sa standardnim rastojanjem između osovina, kao i u skraćenoj verziji. Pored toga, Land Rover je već saopštio da će se novi Defender sklapati u fabrici u Slovačkoj. Kada će proizvodnja zapravo i početi takođe je nepoznato, ali se očekuje da to bude krajem ove ili početkom naredne godine.

Već po samom izgledu prototipa, vidi se da nova iteracija neće imati mnogo toga zajedničkog sa nekadašnjim modelom. Sve što će se održati jeste „kutijasti“ oblik celog automobila. Britanski brend navodi da je nadolazeći Defender ipak namenjen za nove kupce.

Kada se pojavi, Defender će kao direktnu konkurenciju imati  jeftinija izdanja Mercedes G klase, Jeep Wrangler i Toyotu Land Cruiser.

AutoRepublika

(255)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments