1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes priprema vrlo snažan nastup na Salonu automobila u Minhenu
Mercedes priprema vrlo snažan nastup na Salonu automobila u Minhenu
2

Mercedes priprema vrlo snažan nastup na Salonu automobila u Minhenu

273
2
Podelite sa prijateljima:

Na Mercedesovom štandu u prestonici Bavarije biće prikazan čitav niz noviteta, što onih spremnih za serijsku proizvodnju, tako i onih u konceptualnom izdanju.

IAA u Frankfurtu je prošlost, manifestacija se sada preselila u Minhen, i ovaj auto-salon biće ujedno prva veća automobilska fešta još otkako je prošle godine otkazan događaj u Ženevi.

Stoga je i logična zainteresovanost velikih brendova za Salon automobila u Minhenu, pre svega onih koji Nemačku nazivaju svojom domovinom. Tako je Mercedes saopštio javnosti šta će sve imati priliku da vide na predstojećem auto-salonu.

Trokraka zvezda će u Minhenu publiku upoznati sa nedavnim premijerama EQ podbrenda. Modeli EQA, EQS i EQB biće prvi put uživo prikazani javnosti. No, Mercedes će predstaviti i potpuno novi model EQE, koji do sada nismo imali prilike da vidimo.

Reč je o električnoj limuzini koja je zamišljena kao pandan tradicionalnoj E klasi. Akcenat je kao što se vidi na električnim vozilima. AMG i Maybach će takođe prikazati svoje EV modele, i oni će biti zasnovani na EQS-u, mada će najverovatnije reč biti o konceptima.

Kada smo već kod konceptualnih izdanja, moramo napomenuti i da će Smartov krosover zakazati prvi randevu sa posetiocima manifestacije u Minhenu.

Na svu sreću, Mercedes nije zaboravio na tradicionalne novitete. Tako ćemo u septembru moći da vidimo i premijeru za All-Terrain varijantu nove generacije C klase, a očekuje se i debi blindirane S klase.

AutoRepublika 

(273)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dude

Juce sam presao 650km u cugu. Isao u drugi grad udaljen 300km, tamo zavrsio posao i vratio se. To sa elektricnim automobilom tesko da bih mogao da zavrsim u toku radnog vremena…mozda Teslom S ili Mercedesom EQS, ali ne obicnim elektricarima.
Zato sam pristalica PHEV-a sa vecom baterijom, da mogu na struju da predju 100km. Odlican primer je Mercedes C300e, koji na struju prelazi tih 100km. Po gradu na struju, a kad zatreba – benzin, bez stajanja.

Iznogud

Kad je sajam?