1. Home
  2. Vesti
  3. Chevrolet predstavio novi Trailblazer
Chevrolet predstavio novi Trailblazer
1

Chevrolet predstavio novi Trailblazer

228
1
Podelite sa prijateljima:

Chevrolet očigledno misli da krosovera nikada nije dosta. Pored već postojećih modela Trax, Equinox, Blazer i Traverse, kao i terenaca Tahoe i Suburban, u ponudi će se od sada naći još jedan krosover – Trailblazer.

Za one koji su očekivali da se iza legendarnog imena nalazi sličan model kao kod prethodnika, da vas brzo razočaramo. Reč je, ipak, o kompaktnom krosoveru koji će popuniti poziciju između modela Trax i Equinox i neće posedovati ama baš nikakve terenske mogućnosti. Iako će se u ponudi naći i verzija sa pogonom na sva četiri točka, ona je namenjena isključivo vožnji na asfaltu tokom manifestacije težih vremenskih uslova.

U svakom slučaju, Trailblazer je jedan od dva nova krosovera General Motorsa (drugi je Buick Encore GX) i po mnogim karakteristikama liči na veći model Blazer. To se posebno odnosi na agresivnu masku hladnjaka i ovalne farove inspirisane sportskim modelom Camaro. Jedina slika potvrđuje da će se u ponudi naći i RS paket opreme sa dvobojom i povećim felnama.

Chevrolet će ponuditi dugačku listu standardne i opcione opreme sa najmodernijom elektronikom i bezbednosnim merama. Proizvođač cilja na mlađe kupce pa su takve karakteristike izuzetno bitne. Informacija nema ni o mehanici, ali se nagađa da će se ponuda zasnivati na 1,4-litarskom turbo benzincu sa 140 konjskih snaga koje će se prenositi na prednje točkove preko šestostepenog automatskog menjača.

Chevrolet Trailblazer se očekuje u prodaji početkom naredne godine po ceni od oko 22.000 američkih dolara, a do tada će proizvođač objaviti i više fotografija i zvaničnih detalja.

AutoRepublika

(228)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Jako lep enterijer. Posebno centralna konzola.