1. Home
  2. Vesti
  3. Nesvakidašnje: Vlasnik Audija R8 tužio ovlašćeni servis
Nesvakidašnje: Vlasnik Audija R8 tužio ovlašćeni servis
0

Nesvakidašnje: Vlasnik Audija R8 tužio ovlašćeni servis

19.01K
0
Podelite sa prijateljima:

Pre nekoliko nedelja su engleski mediji objavili bizarnu priču o Denu Barnetu, njegovom sportskom automobilu Audiju R8 i ovlašćenom servisu za popravku vozila ove marke lociranom u ostrvskom gradu Reding.

Naime, Barnet je odvezao svoj automobil na redovan servis u kompaniju Audi Synters, ali kada je nešto kasnije otišao da ga preuzme nazad, ustanovio je oštećenja farbe na zadnjem odbojniku, kao i ogrebotine na felnama izrađenim od lake legure. Pored toga, i na centralnom panelu u kabini je pronašao tragove neželjenih i nelegitimnih aktivnosti radnika u ovlašćenom servisu.

Naravno, Barnet je odmah reklamirao nedostatke u pruženoj usluzi, a R8 je čak tri puta vraćan nazad u servis, kako bi se ujednačile nijanse boje na zadnjem braniku i ostatku karoserije.

Iako se za dotadašnje Barnetovo iskustvo ne može reći da je nešto što se čuje svakodnevno, nastavak priče je svakako neočekivan. Naime, nekih 8 meseci kasnije, četrdesetdvogodišnji Barnet je skinuo zadnji branik da sam izvrši nekakve intervencije, a imao je šta i da vidi.

Na više mesta je naišao na tople pozdrave iz Audijevog servisa, u vidu lascivnih natpisa na unutrašnjosti vozila. „Penis mi je mali, pa to kompenzujem brzom vožnjom „; „kada bi samo moj penis bio lep kao ovaj automobil“, „Ja sam penis“ i slične.

Šokirani Barnet je podneo tužbu nadležnom sudu, dok je iz Audija stiglo izvinjenje uz obaveštenje o pokretanju istrage ovim povodom. Fotografije možete pogledati u britanskom listu The Sun.

AutoRepublika

(19012)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments