1. Home
  2. Video
  3. Da li biste vi kupili ovaj Mercedes S klase za 750 dolara? (VIDEO)
Da li biste vi kupili ovaj Mercedes S klase za 750 dolara? (VIDEO)
2

Da li biste vi kupili ovaj Mercedes S klase za 750 dolara? (VIDEO)

3.12K
2
Podelite sa prijateljima:

Jedan Kanađanin napravio je sa ovom kupovinom potez života. 

Ovaj čovek kupio je za 750 dolara Mercedes-Benz S430 iz 2002. godine. Sad, naravno, uvek je pitanje u kakvom je mehaničkom stanju vozilo, te je o tome nezahvalno govoriti.

Prema rečima novog vlasnika ovog automobila ovo vozilo je prešlo samo 176.000 kilometara. Pod haubom je kao što sam naziv kaže V8 motor radne zapremine 4,3 litra.

Unutrašnjost samog automobila je veoma dobro očuvana, no spolja se vide tragovi rđe, što znači da će srećni kupac morati da uloži novac kako bi ovaj model bio „mint“.

Ugred, snimak je iz Kanade, tako da je u pitanju 750 kanadskih dolara, što znači da je čovek prošao i jeftinije nego što smo mislili. E sad, ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji…

Pogledajte snimak:

(3122)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

Naravno, ko ne bi? u Njemackoj je od 4500 e, navise. Problem je osiguranje i porez, bar ovdje kod nas u Evropi, za Kanadu ne znam.
Doduse, da se naci po tim arapskim zemljama (vjerovatno je uvoz iz Libanona) jako fine ponude i onda uvezes.
Njemu klima na is 200 i kusur, ne radi?

Joca

Sta znam, ne kazu za dzabe da je najskuplja stvar na svetu jeftin mercedes