1. Home
  2. Vesti
  3. Aurus Komendant – spreman prvi prototip
Aurus Komendant – spreman prvi prototip
0

Aurus Komendant – spreman prvi prototip

629
0
Podelite sa prijateljima:

Rusko ministarstvo industrije i trgovine prikazalo je fotografije prvog prototipa krosovera marke Aurus. 

U pitanju je model koji nosi naziv Komendant, a prema dostupnim informacijama iz ruskih medija, prototip će biti prikazan u javnosti u toku maja meseca.

Komendant je postavljen na UMB platformi, kao i druga dva modela Aurusa – Senat i Arsenal. Čelnici Aurusa veruju da će ovaj automobil zapravo biti i najprodavanije vozilo te marke, pre svega zbog velike potražnje za SUV modelima u Rusiji, a potom i u celoj Evropi, kao i naravno na kineskom tržištu.

Patentna fotografija Aurusa Komendant

Nadolazeći krosover koristiće kao i ostala bratija iz Aurusovog portfolija hibridni pogonski sklop čiju srž čini V8 biturbo motor koji će razvijati 598 konjskih snaga. Interesantno je da svi modeli Aurusa koriste devetostepeni automatski menjač iz domaće, ruske proizvodnje.

Ipak, za druge detalje o ovom vozilu moraće se malo sačekati. Kako javljaju ruski stručni mediji, mada je prvi prototip već gotovo, serijska proizvodnja se ne očekuje pre 2020. godine, dok oni malo pesimističniji najavljuju da će ista početi tek 2021. godine.

AutoRepublika 

 

(629)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments