1. Home
  2. Sajmovi
  3. Peugeot, Opel i Citroen neće videti Ženevu ovog marta
Peugeot, Opel i Citroen neće videti Ženevu ovog marta
0

Peugeot, Opel i Citroen neće videti Ženevu ovog marta

526
0
Podelite sa prijateljima:

Proizvođači automobila se sve bolje slažu, posebno kada se povede diskusija o (ne)prisustvovanju pojedinim sajamskim manifestacijama. Neki se opredele da preskoče Pariz (Frankfurt) a da se pojave u Ženevi, neki drugi obrnuto, dok ima i onih koji se neće naći ni na jednoj od dve glavne smotre automobilske industrije koje se održavaju na Starom kontinentu.

Dao Bog „interneta“ pa im se može.

Svež izveštaj koji je javnosti podneo Auto Plus, govori o tome da Peugeot preskače Salon automobila u Ženevi, baš kao i preostala dva velikoserijska brenda koja posluju u sastavu PSA grupe. Jasno, radi se o Citroenu i Opelu.

Novinari navedene publikacije su se u izveštaju pozvali na reči člana tima za odnose sa javnošću kompanije Peugeot. On je naime naveo da Fracuzi eskiviraju ovogodišnji samit u Ženevi jer nemaju ništa novo za pokazivanje, pa je učešće teško opravdati, barem u ekonomskom smislu.

Pre Peugeota, sličnu odluku su doneli rukovodioci Lamborghinija, koji su naglasili da će se usredsrediti na specijalne događaje organizovane u sopstvenoj režiji, što je obrazloženje koje frekventno čujemo od proizvođača, izrečeno u situacijama u kojima pravdaju svoje odsustvo s nekada najvećih manifestacija.

Nedavno su Audi i Mercedes obznanili odluke svojih čelnika koje nameću izostanke ovih marki s njujorškog salona automobila, dok je Volkswagen najavio odsustvo iz Pariza. Ipak, automobilska „Mala od skandala“ (VW) će se naći u Ženevi.

AutoRepublika

(526)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments