1. Home
  2. Vesti
  3. Mazda 3 hot heč? E, to bismo voleli da vidimo!
Mazda 3 hot heč? E, to bismo voleli da vidimo!
0

Mazda 3 hot heč? E, to bismo voleli da vidimo!

380
0
Podelite sa prijateljima:

Japanski proizvođač navodno razmatra mogućnost plasiranja performantnog modela zasnovanog na „trojci“. 

Kako javlja britanski Autocar, čelnici Mazde imaju predlog o novom automobil na stolu, sve što se čeka jeste njihovo odobrenje. Uprkos tome što većina konkurenata nudi hot heč modele samo sa agregatima od 2 litra radne zapremine (neki čak i manje), japanska marka odlučila je i da u ovom slučaju bude specifična.

Ako rukovodstvo odobri performantni model, isti će gotovo izvesno koristiti 2,5-litarski turbo motor sa četiri redno postavljena cilindra. Prema inicijalnim podacima ova pogonska jedinica raspolagaće sa oko 250 ks i 320 Nm.

Šef programa Mazde3, Kota Bepu, nije mogao da potvrdi dolazak hot heča, ali ga nije ni porekao. „Razgovori su još uvek u toku, to je sve što mogu da kažem“, izjavio je Bepu. On je dodao da ukoliko takav model bude ipak dobio dozvolu za serijsku proizvodnju, onda će morati da bude „prijateljski nastrojen“, što govori o tome da će komfor biti visoko na listi prioriteta.

AutoRepublika 

(380)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments