1. Home
  2. Vesti
  3. Verovali ili ne: kada taksista pokuša da naplati sopstvenu grešku!?
Verovali ili ne: kada taksista pokuša da naplati sopstvenu grešku!?
3

Verovali ili ne: kada taksista pokuša da naplati sopstvenu grešku!?

781
3
Podelite sa prijateljima:

Kuriozitet ili bezobrazluk, „pitanje“ je sad!

Članu naše firme se jutros, 2. aprila,  desila nesvakidašnja neprijatnost. Naime, pred odlazak na poslovni put, do kancelarije je došao taksi vozilom, beogradskog „Pink“ taksija. Automobil o kojem je reč je Volkswagen Caddy, broj 611.

Sve je proteklo u najboljem redu do izlaska našeg kolege iz vozila. Naime, ne sačekavši da čovek izvadi prtljag iz „gepeka“, taksista je jednostavno otišao!? Odmah smo kontaktirali centralu, da bi se dotično vozilo vratilo na lokaciju posle petnestak minuta, oduzevši dragoceno vreme.

Tu nije kraj priče, jer je taksista hteo našem kolegi da naplati dodatnih 450 dinara zbog toga što je morao da se vraća?! Možda vam ovo liči na neku „skrivenu kameru“, ali verujte, nije.

Da li i vi imate slična iskustva s taksi „uslugama“ u Beogradu?

AutoRepublika

(781)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Nadam se da kolega nije platio, vrhunski bezobrazluk. Iz Novog Sada sam i nisam imao neprijatnosti, mada retko koristim taksi.

Yankee

Uber 😉

Balkanboj

Nema Uber-a u Srbijama, ima Car:go koji vlada zdušno pokušava da ubije. I onda ti preostaju ovakvi divljaci kao gorepomenuti.