1. Home
  2. Održavanje
  3. Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – SWAG i Blue Print (VIDEO)
Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – SWAG i Blue Print (VIDEO)

Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – SWAG i Blue Print (VIDEO)

177
0
Podelite sa prijateljima:

SWAG je posvećen ovom motou – u interesu svojih klijenata. Međunarodno renomirani brend pruža više od 26.000 originalnih rezervnih delova, koji pokrivaju sva nemačka i gotovo sva evropska vozila. Glavne grupe proizvoda se odnose na upravljački sistem i oslanjanje, kao i razvodne sisteme motora.

S više od 60 godina iskustva, SWAG je jedan od vodećih svetskih partnera na nezavisnom tržištu rezervnih delova za automobile. Velika dostupnost zaliha i kratko vreme isporuke garantuju optimalnu pouzdanost za kupce širom sveta.

Ceo asortiman delova podleže strogoj kontroli kvaliteta, koji često prelaze specifikacije proizvođača. SWAG takođe nudi tehničke informacije kako bi instalacija isporučenih komponenti bila što jednostavnija.

SWAG je deo bilsteingroup korporacije.

https://www.swag.de/

 

Blue Print je pravi izbor kada su u pitanju kvalitetni rezervni delovi za azijska, američka i britanska putnička i laka komercijalna vozila. Pored precizno proizvedenih komponenti, brend nudi najbolju moguću uslugu pružanjem tehničkih informacija.

Od 1994. godine, Blue Print pomaže maloprodaji da kontinuirano nadmašuje očekivanja kupaca. Novi proizvodi i najnovije aplikacije za vozila stalno se istražuju, tako da Blue Print uvek može zadovoljiti zahteve tržišta.

Asortiman Blue Print se sastoji od više od 23.000 artikala za profesionalnu popravku vozila. Spektar se kreće od standardnih uslužnih proizvoda do složenih komponenti za upravljanje motorom i sve većeg broja specijalističkih alata.

Blue Print je deo bislteingroup korporacije.

https://www.blue-print.de/home/

(177)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments