1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa priprema manji krosover koji će zauzeti mesto MiTa u B segmentu
Alfa priprema manji krosover koji će zauzeti mesto MiTa u B segmentu
1

Alfa priprema manji krosover koji će zauzeti mesto MiTa u B segmentu

244
1
Podelite sa prijateljima:

Novi ulazni model Alfe Romeo, bio „povišen“ ili ne, svakako će imati zadnja vrata.

Italijanska marka se trudi da podmlati gamu, nakon odluke FCA da investira velika sredstava u nju. Giulia i Stelvio kolo vode, ali dosta je toga na putu. Novi Tonale smo u konceptnoj verziji videli u Ženevi, ali to nije sve.

Možda pomalo iznenađujuće, ali Alfa želi da lansira model pozicioniran ispod Tonalea. Dakle, verovatno je reč o još manjem krosoveru. Zašto kažemo „iznenađujuće“? Pa, u proizvodnom planu 2018-2022., nema pomena o tako nečem. Ipak, u portfoliu marke  „zjapi“ praznina u B segmentu nakon propasti MiTa, ali čini se da su promene po tom pitanju već u procesu.

Roberta Zerbi, šefica za evropske poslove, obelodanila je u Ženevi da želi novi mali model. Ona je govorila u vezi s MiTom i njegovim uspehom kod ženskog dela vozačke populacije, ali je priznala da je nedostatak zadnjih vrata uticao na slabu prodaju. S obzirom da žene žele da smeste decu na zadnja sedišta, model s petoro vrata je mnogo pogodniji, konstatovala je Zerbi.

Ona je dodala da je Alfi nužno potreban novi osnovni model, kao i da italijanska marka radi na njemu. Nije želela da govori o tome da li je reč o praktičnoj verziji MiTa ili manjem krosoveru, ali ono što je sigurno je da će imati petoro vrata. Ona je potvrdila da Alfa Romeo radi na modelu ispod Tonalea i iznad Stelvija.

AutoRepublika

(244)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Ne treba biti mnogo pametan pa se da zakljuciti da ce to biti konkurent Audiju Q2 ,a imaju vec 500x i renegade kao bazu,sa identicnim dimenzijama.Krosoveri donose zaradu ali Alfa malo kasni.