1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2019
  4. Specijalna, rođendanska edicija: Audi R8 V10 Decennium (GALERIJA)
Specijalna, rođendanska edicija: Audi R8 V10 Decennium (GALERIJA)
0

Specijalna, rođendanska edicija: Audi R8 V10 Decennium (GALERIJA)

556
0
Podelite sa prijateljima:

Audi je u Ženevi prikazao specijalno izdanje modela R8 koje obeležava deset godina proizvodnje ovog automobila. 

Koliko je ova marka posvećena promociji hibridnih i električnih vozila govori činjenica da nisu dozvolili da se jedan ovakav prestižan model izlaže na glavnom štandu! Audi je R8 V10 Decennium prikazao na manjem, gotovo skrajnutom štandu, što možda govori i o neizvesnoj budućnosti za R8.

Specijalna edicija razlikuje se od standardnog modela pre svega po upotrebi drugačijih kolornih šema. Primera radi klavir crna je upotrebljena za odbojnike, plastične poklopce retrovizora, kao i za difuzor. U kontrastu je postavljena mat bronzana boja za točkove, što sve u paketu daje atraktivan izgled.

Što se tiče pogonske jedinice, nema promena. I dalje je u upotrebi 5,2-litarski atmosferski V10 agregat, a snaga se na sve točkove prenosi putem sedmostepenog automatskog menjača sa duplom spojnicom.

Audi je saopštio da će napraviti seriju od svega 222 primerka, kao i da će cena jednog automobila iznositi 220.000 evra.

AutoRepublika

 

(556)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments